Còpia de _MG_0647 còpia-min

“Envoltada de boscos mediterranis i camps de conreu, a les afores de Caldes de Montbui, es troba Torre Sever. Amb la casa de Can Sever, del s. XI com a imatge que ha perdurat i que va adquirir la família Fuertes, es converteix ara en un espai de referència per a tot tipus de celebracions.”

Va ser a principis dels seixanta quan els nostres avantpassats en Joan i la Núria Fuertes, varen adquirir Can Sever, com a residència d’estiueig, a la carretera de Caldes a Sant Feliu de Codines, al mateix poble on vivim, a Caldes de Montbui.

Una casa plena d’història que es remunta al segle XI i que ens ha donat moltes nits d’estiu sota les estrelles, moltes celebracions amb amics i familiars, alguns que ja no hi són, amb hores i hores de jocs d’infància, aquells racons adolescents, i mil sensacions que al final, és el que ens queda a la vida, moments i instants que recordant-los encara ens fan somriure i ens emocionen.

Un espai on les trobades i celebracions familiars, van donar pas a la celebració d’esdeveniments més importants. En part, perquè la família ja havia estat vinculada al món de la restauració i la celebració d’esdeveniments des del reconegut Hotel Farell, dels nostres avantpassats i per l’esperit d’assolir nous reptes.

Avui fem un pas endavant

Ara neix Torre Sever, ja no serà tan sols Can Sever, ni una casa , ni un menjador original, ni un menú, tampoc un passeig de til·lers que et porta a un racó únic, ni només un espai privilegiat i ple d’història…. per tant

Torre Sever és el resultat de sumar.

Sumem els esforços dels nostres avantpassat i del nou equip, treballant sobre l’espai, en cada racó. Perquè hem decidit obrir les portes de casa perquè gaudeixis igual que tantes vegades ho hem fet nosaltres.

Torre Sever, és la casa de Can Sever, plena d’història i envoltada de boscos mediterranis, són espais únics, diferents, amb personalitat pròpia, amb jardins i també és el passeig de til·lers amb tant romanticisme, i la font on cada detall parla de l’essència de les coses. És el menjador, tan original que permet celebrar qualsevol esdeveniment, perquè tan diàfan i tan integrat amb l’espai exterior no hem vist cap igual.

Són els cavalls, una passió, com tantes altres, que també conviuen a Torre Sever. I és el menjar que us oferim, detallista, mediterrani, amb tocs d’altres cultures o aquells més arrelats a la nostra terra.

Torre Sever també és una mica de cadascun de nosaltres, perquè ens encanta el que fem i volem que us agradi, que estigueu còmodes i que acabi essent una mica vostre.

Cada detall és important

Accedim a Torre Sever pel camí que travessa el bosc, un bosc mediterrani, on poder celebrar enmig d’un paisatge totalment natural, des d’una recepció fins a la cerimònia. L’era de la casa, que et trasllada a tantes nits sota les estrelles… la pèrgola on relaxar-se o preparar un aperitiu, el passeig dels til·lers que amb la seva màgia es converteix en una passarel·la de sensacions, els volts de la piscina o la font, un racó íntim… tan sols són alguns dels espais naturals que us faran viure cada moment com instants especials.

Sempre, amb el nostre toc, el que ens caracteritza: el gust pels petits detalls, per l’essència de les petites coses, pels materials senzills, naturals… i tot això, combinat amb el present, cobrint amb les necessitats actuals i amb visió de futur.

Ubicada a la carretera C-59 Km 16.5 de Caldes de Montbui a Moià, a 20 Km. de Barcelona, i a 40 minuts dels aeroports de Barcelona i Girona.

“Benvinguts! Passeu, passeu. Casa meva és casa vostra si és que hi ha cases d’algú”

Contacta amb nosaltres.

Informació de contacte

Carretera C-59 Km. 16’5
Caldes De Montbui
08140 (Barcelona)
(+34) 653 149 873
eduard@torresever.com

btt